Costco bringer tilbage gratis prøver på nogle klubber efter suspension prøveudtagning på grund af COVID-19, men trækker ark kager

Costco er begyndt at bringe tilbage sin legendariske gratis prøver til nogle klubber, men det er ikke længere den gratis mad smørrebrødbord det engang var.

Prøver er nu færdigpakkede elementer og holdes bag plexiglas skjolde, ifølge Bloomberg, som rapporterede torsdag, at prøveudtagning er vendt tilbage til så mange som 30 af Costco’s 548 amerikanske steder.

Forhandleren suspenderet sin populære prøver i sin engros klubber i begyndelsen af marts midt i spredningen af coronavirus. Det var en af de første programmer, der skal skæres som truslen om COVID-19 voksede.

Club Demonstration Services, en leverandør, der har håndteret prøveudtagning for Costco i årevis, siger på sin hjemmeside, at klubber i 16 stater er i den første fase af afkastet, bemærke et begrænset antal demoer er planlagt til deltagende klubber hver dag.

“Starter langsomt vil give Costco og os til at sikre, at vi tager de rigtige skridt til at engagere medlemmer sikkert, samtidig med at den korrekte kontrol omkring demo vognen,” Don Dohanyos, selskabets præsident, sagde i en 4 juni post. “Vi vil tage ved lære af vores tidlige demoer for at forbedre vores overordnede processer, mens vi forbereder os på fremtidige udrulninger.”

Costco embedsmænd reagerede ikke på USA TODAY’s anmodning om en kommentar til prøveudtagningen, og hvilke klubber har tilføjet prøver tilbage.

Under Costco’s kvartalsvise indtjening opkald i maj, sagde CFO Richard Galanti prøverne ville begynde at rulle ud i juni.

“Det kommer ikke til at være, hvor du går og bare afhente en åben prøve med fingrene,” Galanti sagde.

Costco ikke længere sælger lagkager

Mens prøver kommer tilbage, har Costco stoppet sælge sin halv ark kager på alle amerikanske klubber, selskabet bekræftede til USA TODAY, bemærke, “som i lige nu, har vi ingen umiddelbare planer om at bringe tilbage.”

“Vi fokuserer på vores mindre 10-tommer hvid og 10-tommer chokolade kager, der synes at være genlyd med vores medlemmer,” selskabet sagde i en erklæring.

Costco annoncerede ændringen i slutningen af maj i et Facebook-indlæg fremme runde kager.

Mange tiggede Costco om at genoverveje ændringen og sagde, at lagkagerne frøs godt.

“Vær venlig at bringe tilbage ark kager, selv om bare for forudbestilling. Runden er ikke stor nok til større familier,” skrev et medlem på Costcos Facebook-opslag. “Vores købmand kager er gode, men ikke Costco god.”

Leave a Comment

Skriv et svar