Web hosting firma GoDaddy lukker Austin kontorer, afskedige 300 arbejdstagere

Web hosting selskab GoDaddy onsdag annonceret en omstruktureringsplan, der omfatter lukke sine to Austin kontorer.

GoDaddy sagde omstruktureringen skyldes nedfald fra coronavirus krisen. Det vil påvirke omkring 12% af virksomhedens arbejdsstyrke, eller omkring 814 ansatte.

Af disse nedskæringer, 331 er salgsmedarbejdere med virksomhedens sociale aktiviteter i Austin.

Hele virksomheden, nedskæringerne er primært i udgående og sociale salg, og GoDaddy sagde omkring 40% af de berørte vil blive tilbudt andre job med virksomheden.

Den Scottsdale, Ariz.-baserede selskab er den største internet domæne registrator i verden, og værter og bygger hjemmesider for virksomheder. Det hævder 20 millioner kunder på verdensplan.

GoDaddy kom ind på Austin-markedet i 2018 med købet af online marketingfirmaet Main Street Hub for $125 millioner i kontanter. Main Street Hub blev grundlagt i 2010 for at administrere social, web og e-mail marketing for små virksomheder.

På trods af udfordringer som følge af pandemien, GoDaddy sagde, at det har set en stærk efterspørgsel efter sine domæner og hjemmesider og forventer andet kvartal indtægter til at overstige tidligere udstedt vejledning på 790 millioner dollars med omkring 1%.

Men, selskabet sagde, at det har set et fald i efterspørgslen efter dyrere tjenester såsom GoDaddy Social. Mange af GoDaddys kunder er små virksomheder, der ikke er lukket eller reducerer udgifterne betydeligt.

“Det sociale team i Austin har vendt hver sten i de sidste tre måneder til at løse det seismiske skift forårsaget af COVID-19,” GoDaddy CEO Aman Bhutani sagde i et brev til medarbejderne. “Mens teamet gjorde fremskridt med at sælge vores nye billigere tilbud, med reduceret efterspørgsel og økonomi under pres, kan vi ikke fortsætte med at sælge disse produkter, som vi gør i dag.”

GoDaddy sagde, at det vil tilbyde afskedigede medarbejdere administrative orlov, der omfatter løn gennem 1 september, selv om arbejdstagerne ikke vil være forpligtet til at arbejde. Sundhedsydelser vil blive ydet gennem 30 september.

Leave a Comment

Skriv et svar