Austin fast ejendom tech start Ojo Labs rejser $ 62M, snaps op Californien firma

Fast ejendom tech start Ojo Labs har rejst 62.500 tusind dollars og udvider sine tilbud med købet af en Californien-baserede selskab.

Austin-baserede Ojo Labs modtaget finansiering fra New York-baserede Wafra, med deltagelse fra Breyer Capital, LiveOak Venture Partners, Royal Bank of Canada og Northwestern Mutual Future Ventures.

Ojo Labs blev grundlagt i 2015 af iværksætterne John Berkowitz og David Rubin. Virksomheden bruger kunstig intelligens til at skabe software, der automatiserer hjemmet købsprocessen.

Virksomhedens platform kan føre tekstsamtaler med forbrugere, der søger ejendomsspecifikke oplysninger. For et hjem køber, softwaren lærer brugerens rutiner, livsstil præferencer og steder af interesse og skaber et hjem søgeområde og viser egenskaber, der matcher køberens behov.

Ojo Labs sagde køb af Movoto, en fast ejendom søgeside baseret i San Mateo, Californien, udvider sin rækkevidde til boligkøbere og sælgere. Movoto modtager næsten 24 millioner månedlige besøg, embedsmænd sagde.

“Den Movoto team er lige så besat af forbruger erfaring, som vi er på Ojo Labs,” sagde John Berkowitz, medstifter og CEO for Ojo Labs. “Det er virksomhedens evne til at optimere søgning baseret på forbrugeradfærd og engagement, der har gjort det muligt for dem at konkurrere med tre massive, børsnoterede virksomheder, mens de støt har vundet markedsandele siden 2018.”

Finansielle vilkår for handlen, som er Ojo Labs ‘tredje erhvervelse, blev ikke offentliggjort. Movato-købet bringer Ojo Labs’ antal medarbejdere op på 309 medarbejdere.

Sidste år rejste Ojo Labs 45 millioner dollars og erhvervede Austin-baserede fast ejendom platform RealSavvy for en ukendt pris.

RealSavvy skaber brugerdefinerede hjemmesider for mæglere og agenter, hvor de kan samarbejde med købere i hele hjemmet søgning. Købere kan søge fast ejendom programoversigter, og derefter “pin” et hjem notering de kan lide på en personlig bord, som de kan dele med andre, der er involveret i deres hjem søgning.

I 2018 købte Ojo Labs WolfNet Technologies, en Minnesota-baseret leverandør af datastandardisering for flere noteringstjenester. Vilkår blev ikke offentliggjort.

“Den måde, folk køber og sælger boliger er under forandring,” sagde Jim Breyer, grundlægger og administrerende direktør for Breyer Capital. “Denne udvikling er blevet fremskyndet af de seneste begivenheder, og ejendomsbranchen er på nippet til noget nyt i kølvandet på COVID-19. Med en klar vision for fremtiden og teknologien til at bakke det op, tror jeg Ojo Labs er klar til at være førende i den næste æra af hjemmet købe industrien.

Leave a Comment

Skriv et svar