Tror, at ekstra $ 600 i arbejdsløshedsunderstøttelse vil vare indtil udgangen af juli? Tro om igen.

Mange out-of-arbejde amerikanere regner med at modtage en ekstra $ 600 om ugen gennem slutningen af juli kan blive overrasket over at opdage, at fordelen vil forsvinde næsten en uge tidligere, end de havde forventet.

De ekstra $ 600 i ugentlige arbejdsløse ydelser fra den føderale regering er officielt indstillet til at afslutte 31 juli. Men stater vil betale det kun gennem ugen slutter 25 juli eller 26 juli, et betydeligt slag for arbejdsløse arbejdstagere regner med disse midler til at styrke statslige ydelser, der i gennemsnit kun $ 370 om ugen.

“Den (Federal Pandemic Arbejdsløshedsunderstøttelse) $ 600 kan betales for uger, der slutter senest den uge, der sluttede før fredag 31 juli 2020,” det amerikanske Department of Labor sagde i en erklæring. ” For alle stater undtagen (New York), der er lørdag 25 juli. New Yorks slutdato er søndag den 26.

Forvirringen ligger i det med småt. Arbejdsløshedsunderstøttelse udbetales af stater ugentligt eller hver anden uge med en bestemt slutdato lørdag eller søndag. Men den føderale lovgivning kendt som CARES Act, som godkendte den ekstra kompensation, siger, at fordelen vil ende “på eller før juli 31” – en fredag.

Det betyder, i betragtning af betaling tidsplaner for de fleste stater, den sidste uge af de ekstra $ 600 betalinger vil ende den forudgående lørdag eller søndag. En Trump administration embedsmand sagde CARES Act lovgivning er unøjagtige som skrevet. Bestræbelserne på at nå ud til lovgivere, der deltog i udarbejdelsen af lovgivningen, mislykkedes.

Leave a Comment

Skriv et svar