Austin software selskab Mitratech tilføjer produkter med erhvervelse

Austin-baserede software selskab Mitratech har erhvervet CMPG Risk Solutions til at vokse sin suite af overholdelse management software tilbud.

De finansielle vilkår for handlen blev ikke offentliggjort.

Mitratech sælger governance, risk, compliance og management software til omkring 1.200 erhvervskunder i mere end 160 lande. Virksomheden åbnede først et kontor i Austin i 2012, før den flyttede sit hovedkvarter hertil fra Los Angeles. Omkring 120 af de 400 globale medarbejdere er baseret i Austin.

Ohio-baserede CMPG gør software til finansielle tjenesteydelser, sundhedspleje og forsikringsselskaber. Dens vigtigste produkter er leverandør risikostyring software til finansielle institutioner, og virksomhedens risikostyring software.

CMPG-aftalen markerer Mitratechs tiende opkøb. I januar købte Mitratech også den London-baserede softwareleverandør ClusterSeven, som fremstiller risikostyringssoftware.

Købet af CMPG bidrager til en bredere portefølje af Mitratech-produkter for at give kunderne end-to-end softwareløsninger inden for risikostyring, databeskyttelse og informationsstyring. CMPG produkter også komplimentere eksisterende produkter i Mitratech’s Enterprise Compliance Suite, selskabet sagde.

Mike Williams, administrerende direktør for Mitratech, sagde de kombinerede værktøjer giver virksomheder omfattende, let at betjene systemer til at hjælpe med at køre deres aktiviteter.

“Selskaber over hele verden står over for en stadigt skiftende sæt af regler,” Williams sagde. “De ønsker at se ud for brand og omdømme, og risikostyring er et område, hvor virksomhederne er begyndt at investere i at udvikle sig fra at styre det på en manuel basis, virkelig forstå, hvem deres leverandører er, og sætte software på plads.”

Leave a Comment

Skriv et svar