Bye $ 600 arbejdsløse fordel, udsættelse udsættelse, kontanter til små virksomheder. COVID-19 relief slutter.

Den ekstraordinære sikkerhedsnet, der har bøjet økonomisk understregede amerikanerne under coronavirus pandemi er begyndt at flosse.

I de kommende uger vil de arbejdsløse sandsynligvis ikke længere modtage en ekstra $ 600 i deres ugentlige arbejdsløshed kontrol. Mange lejere, der ikke betaler deres husleje kan blive smidt ud. Og mange små virksomheder vil ikke have en tilgivelig føderale lån til at afbøde slag af mager salg.

Regeringen og den private sektor programmer til formål at holde millioner af mennesker oven vande siden midten af marts i løbet af de mest bratte og alvorlige recession i USA’s historie er planlagt til at udløbe snart selv nær-record arbejdsløshed og dybe finansielle trængsler fortsætter. Goldman Sachs siger i en nylig forskning note, at det forventer nogle af de programmer, der skal udvides i en eller anden form, selv om de sandsynligvis ikke vil være så generøs.

Og banker og forsyningsselskaber har sagt, at de vil arbejde med kunder, der har problemer med at betale regninger.

Men ånden i ukvalificeret støtte, der herskede under den værste af krisen, meget af det indgår i Kongressens $ 1,8 billioner CARES Act, er ved at forsvinde.

Udfasningerne kommer som stater i stigende grad tillade virksomheder lukker af udbruddet til gradvist at genåbne. Økonomien uventet tilføjet 2,5 millioner netto arbejdspladser i maj, herunder fyringer og nyansatte. Men en hidtil uset 22 millioner arbejdspladser blev kastet de foregående to måneder, og arbejdsløsheden var stadig 13,3% i maj, tæt på det højeste siden den store depression.

Mens der forventes et solidt opsving i anden halvdel af 2020, forventes arbejdsløsheden at ligge tæt på 10 % ved årets udgang, hvilket er en stigning fra et 50-årigt lavpunkt på 3,5 % i februar. Mange virksomheder har lukket permanent, og mange afskedigede arbejdstagere vil ikke være i stand til at gå tilbage til deres gamle job, Federal Reserve formand Jerome Powell har fortalt Kongressen.

“Vi lægger stor støtte i afstivning op økonomien på kort sigt,” siger Jay Shambaugh, seniorforsker ved Brookings Institution. “Det forhindrede de umiddelbare økonomiske konsekvenser i at blive meget værre. Men de økonomiske konsekvenser af pandemien vil vare mere end en håndfuld måneder. Det er virkelig vigtigt at binde den finanspolitiske støtte til økonomiske forhold … snarere end at have politikker ender med en klippe baseret på vilkårlige tidslinjer.”

Et kig på nogle af de programmer, og når de er planlagt til at løbe ud:

$ 600 i ekstra arbejdsløse ydelser

De ekstra $ 600 om ugen i føderale arbejdsløshedsunderstøttelse, der indgår i CARES Act, er indstillet til udgangen juli 31. Det betyder, at de arbejdsløse bliver nødt til at stole udelukkende på statslige ugentlige ydelser i gennemsnit $ 370, ifølge Goldman Sachs skøn.

“En stor del af arbejdsløse mennesker vil blive tvunget til at eksistere på langt mindre end hvad de havde før,” siger Heidi Shierholz, en økonom ved venstreorienterede Economic Policy Institute.

The Heroes Act, vedtaget af Repræsentanternes Hus, vil forlænge frynsegoder indtil begyndelsen af næste år, men Senatet er usandsynligt, at godkende lovgivningen. Sen Lindsay Graham, R-South Carolina, er blandt de lovgivere, der mener, at betalingen tilskynder mange arbejdsløse amerikanere til at blive på arbejdsløshed i stedet for at vende tilbage til arbejdet. Mange restaurat- og detailarbejdere tjener f.eks. Graham erklærede, at bestemmelsen vil blive fornyet “over vores døde kroppe.”

Shierholz, dog, siger: “Svaret er ikke at bakke ud $ 600, men at gøre arbejdet mere attraktivt,” måske ved at lade modtagerne fortsætte med at modtage nogle af de fordele, selv når de går tilbage til arbejdet. Goldman Sachs mener Kongressen i sidste ende vil forlænge betalingen, men på $ 300 om ugen.

Leave a Comment

Skriv et svar