“Vi kan alle gøre det bedre: ” Austin tech virksomheder, ledere siger, at de vil tage skridt til at løse industriens manglende mangfoldighed

Midt i nationale samtaler om social retfærdighed og Black Lives Matter bevægelse, austin teknologivirksomheder er at forpligte sig til at tage skridt til at løse deres industris mangeårige mangel på racemæssig mangfoldighed.

Den amerikanske teknologisektor har mødt kritik i årevis for ikke at diversificere sin arbejdsstyrke, selv som industrien boomer. På trods af tidligere løfter om at gøre mere, industrien som helhed er stadig stærkt hvid og mandlig, især i centrale lederroller.

Black Lives Matter bevægelse har skinnet et fokus på systemisk racemæssig ulighed og behovet for at diversificere og fastholde en arbejdsstyrke, der afspejler landets og områdets befolkning, lokale tech ledere siger.

Austin-baserede virksomheder, herunder Dell Technologies, National Instruments og Indeed sat ud udtalelser i denne måned til støtte for Black Lives Matter bevægelse. Nationalt, virksomheder, herunder Google og Microsoft har sagt, at de ikke længere vil arbejde med politiet og har sat arbejdet på ansigtsgenkendelse software, som længe har mødt kritik for potentialet til uforholdsmæssigt skade folk af farve.

Tam Hawkins, præsident og administrerende direktør for Greater Austin Black Chamber of Commerce, kaldte det “et positivt tegn”, at tech virksomheder gør offentlige erklæringer om støtte til black samfund, men sagde mere handling er nødvendig.

“Det er fantastisk, at virksomheder har fremsat offentlige erklæringer. Nu er vi nødt til at bevæge sig ud over diskussionen og ud over at holde smerten og komme videre til handling, “Hawkins sagde. “De mest støttende foranstaltninger er en stigning i deres leverandør udgifter med sorte ejere (udvikle bedre støtte uddannelse for at øge chancerne for succes), har mere overkommelige produkter til små virksomheder, og deler de enorme mængder af data om sorte virksomheder til at støtte det arbejde, der udføres i nonprofit-sektoren,” sagde hun.

Round Rock-baserede Dell Technologies, områdets største teknologi arbejdsgiver, i 2017 hyret Brian Reaves som sin vigtigste mangfoldighed og integration kontor. Sidste år satte virksomheden 2030 initiativer, der til dels var fokuseret på at ansætte en mere forskelligartet arbejdsstyrke og blandt nogle af de mest ambitiøse i branchen.

“Vi er nødt til at forstå, hvordan vi i 400 år kom til, hvor vi er, og så kan vi komme videre sammen,” Reaves sagde.

Virksomhedens grundlægger og CEO Michael Dell erkendte i et interview med Yahoo Finance, at tech-industrien ikke har behandlet tilstrækkeligt spørgsmål om race og mangfoldighed, og sagde næsten alle virksomheder er faldet kort på at diversificere sin arbejdsstyrke.

Leave a Comment

Skriv et svar