Austin-baserede wellness kæde lander $ 8M for ekspansion

En Austin-baserede wellness kæde med tilbud lige fra kryoterapi til infrarød saunaer har rejst 8 millioner dollars for amerikanske og internationale ekspansion.

Gendan Hyper Wellness + Kryoterapi modtaget støtte fra Level 5 Capital Partners, en Atlanta-baserede firma, der investerer i sundhed, wellness og familie tjenester markeder.

“Vi er partnering med Level 5 på grund af deres stærke track record i at opbygge og investere i wellness virksomheder, der leverer tjenesteydelser til lokalsamfundene,” sagde Jim Donnelly, medstifter og CEO for Restore. “Dette partnerskab vil hjælpe os med at fremskynde udvidelsen af nye steder og bringe Restore tjenester til flere samfund rundt om i verden.”

Restore blev grundlagt i 2015 og begyndte franchising i 2017. Virksomheden har 50 lokationer på landsplan og planlægger at vokse til mere end 100 ved udgangen af 2020.

Gendannelsessteder tilbyder kryoterapi, en behandling, hvor kunderne kommer ind i et forseglet rum og udsættes for ekstremt kold, tør luft i to til tre minutter. Flydende nitrogen og nedkølet luft anvendes i behandlingen.

Restore sagde sin terapi fordyber kroppen i temperaturer så lavt som 260 grader under nul.

Fortalere for kryoterapi siger, at det kan mindske muskelsmerter og betændelse, frigive endorfiner og øge stofskiftet. Behandlingen er populær blandt atleter.

Restore tilbyder også kryoterapi ansigtsbehandlinger, hvor tryk flydende kvælstof dampe påføres ansigt og hals.

Andre tjenester omfatter IV drop behandlinger, som selskabet siger levere hydrering og mikronæringsstoffer til at afgifte kroppen og forbedre immunforsvaret. Restore’s infrarøde sauna terapi svarer til en traditionel sauna, men snarere end opvarmning af luften det bruger infrarødt lys til at opvarme patienten.

Leave a Comment

Skriv et svar