Austin Chamber lancerer kampagne for at fremme ansigtsmasker som virus tilfælde stige

Austin Chamber of Commerce debuterer en ny kampagne kaldet “Austin, Let’s Be a City of Us” for at øge bevidstheden om udbredelsen af COVID-19 som virksomheder genåbne.

Public service-meddelelsen opfordrer beboerne til at mødes og træffe forebyggende foranstaltninger på et tidspunkt, hvor antallet af sager og indlæggelser i regionen fortsætter med at stige.

“Tilskynde hinanden til at opretholde social afstandtagen og bære en maske er det rigtige at gøre, og skal være toppen af sindet, som vi navigere denne krise,” sagde Austin Chamber CEO Laura Huffman. “Det er virkelig vidunderligt, at så mange ledere i vores samfund fra forskellige baggrunde er gået sammen om at gøre denne kampagne til en realitet.”

Kampagnen blev lanceret af kammeret og Opening Central Texas Business Task Force, som blev dannet i april af Austin borgmester Steve Adler og tidligere Travis County dommer Sarah Eckhardt.

“Austin virksomheder, mere end de fleste, kender betydningen af at bære masker til at opretholde åbningen af økonomien,” Adler sagde. “Vi er nødt til at gøre dette, vi er nødt til at gøre dette sammen, og vi er nødt til at gøre dette nu.”

Adler sagde “der er ingen tvivl om”, at Austinites er afslappende sikkerhedsforanstaltninger alt for meget.

“Alt for mange mennesker tror, vi er forbi denne virus, og vi er på en ubegrænset bane for at genåbne økonomien,” sagde han. “Vi er stadig meget midt i denne virus.”

Taskforcen består af omkring 200 lokale og virksomhedsledere fra små og store virksomheder, flere industrisektorer, erhvervsmedlemsorganisationer og samfundsgrupper.

Leave a Comment

Skriv et svar