Redesignet 2021 Ford F-150 pickup funktioner omfatter hybrid model, forsvinder gear skifter, håndfri motorvej kørsel

Millioner af pickup elskere fik deres første kig på den nydesignede version af USA’s bedst sælgende køretøj, F-150, når Ford afslørede det online torsdag aften.

Ændringer inde og ude omfatter alt fra en ny krop, håndfri motorvejskørsel og en hybridmodel, der også fungerer som en campingpladsgenerator, til en skifter, der putter sig væk for at vende forsædet og bagklappen til arbejdsområder til alt fra at e-maile fakturaer til at skære planker.

Opdateret forbindelse til telefoner og online information fuldende billedet.

Som noget nyt fra bunden er 2021 F-150 den første store opdatering, siden Fords franchisekøretøj vedtog aluminiumskarroplader for modelåret 2015. Som med at pickup, i 2021 F-150’s krop er lavet af aluminium. Dens ramme er fuldt boxed højstyrke stål.

F-150’s dimensioner er stort set uændret, bortset fra en lidt bredere spor.

Ford lover klassens bedste kraft og bugseringsevne. Tallene, herunder prisen, vil være tilgængelige tættere på, når salget starter senere på året.

Produktionen vil begynde om kort tid på Fords spredte Rouge kompleks i Michigan, efterfulgt af en anden fabrik uden for Kansas City, Missouri.

Højt på listen over funktioner F-150 ejere vil gerne:

En hybrid model, der går på salg senere på året vil fordoble som en generator, der producerer 2,4 til 7,2 kilowatt – nok til at drive en arbejdsplads fuld af værktøjer, en deluxe campingplads eller dit hus i et blackout. Generatoren kan også oplade værktøjer, mens du kører.

Hybriden bruger en twin-turbo 3,5-liters, 6-cylindret, 35-kilowatt elmotor og en kuffert-størrelse lithium-ion batteri boltet til rammen under førerhuset. Hybriden vil være tilgængelig på besætningen førerhus F-150s i alle trim niveauer.

Ford også vil tilbyde en generator mulighed på ikke-hybrid F-150s.

De valgfri Max Reline forsæder på King Ranch, Platinum og Limited modeller fold 180 grader flad, og justere deres puder for rimeligt komfortable lur.

F-150 går Tesla en bedre med håndfri motorvej kørsel, en funktion hidtil kun tilbydes af Cadillac luksusbiler. Fås med en over-the-air softwareopdatering til korrekt udstyret F-150s næste sommer, vil systemet arbejde på mere end 100.000 miles af opdelte motorveje i USA og Canada. (Teslas autopilot kræver førerens hænder på rattet for sikkerhed.)

I hvert fald i første omgang vil systemet ikke fungere, mens køretøjet trækker en trailer.

F-150 vil tilbyde 11 gitter stilarter, rejst front fendere og tucked-in døre for en karakteristisk holdning. Standard aktive gitter skodder vil øge brændstofeffektiviteten, og en aktiv front luft dæmning vil falde ved 40 mph, trække sig delvist tilbage ved lavere hastigheder og helt for off-roading.

Leave a Comment

Skriv et svar